(untitled) (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Qaraqalpaq balalar folklorındaǵı ótirik qosıqlardıń tematikalıq hám formalıq ózgeshelikleriniń tiykarǵı ayırmashılıq belgilerin ilimiy-teoriyalıq jaqtan dálillep bergen.