(untitled) (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Bu maqolamizda Turk xalq ertaklari va xalq og’izaki ijodi haqida so’z yuritiladi. Turk xalq ertaklarining yig’ilishi ,o’rganilashi va tarixi haqida to’xtab o’tilladi.