(untitled) (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Ushbu maqolada qadriyatlarimizning gultoji boʻlgan, dastlabki qoʻshiq onalarimiz allasi haqida soʻz yuritiladi. Allaning xalq ogʻzaki ijodidagi namunalari tahlil etiladi.