(untitled) (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Ушбу мақолада Қорақалпоғистон Республикасининг жанубий туманларида яшовчи аҳоли орасида фаол қўлланилиб келаётган, халқ орасидан ёзиб олинган мақол жанри намуналарининг мазмун-моҳияти, генетик, типологик хусусиятлари таҳлилланган.