(untitled) (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Makala arkaly türkmen edebiýatynyñ läheñleriniñ sarsmaz sütüniniñ biri bolan Kerim Gurbannepesow barasynda söz barýar. Kerim Gurbannepesowyñ ýaşlyk ýyllary, döredijilik ýolunyñ başlanmagy, goşgularynyñ döreýşi, durmuş hakykatyny eserlerinde beýan etmegi.