(untitled) (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Мазкур мақолада «Алпомиш» достонида никоҳ тўйи билан боғлиқ маросимлар ва уларнинг бадиий талқинларитаҳлилга тортилади. Шунингдек, баъзи маросимларнинг бугунги кундаги кўринишлари баён қилинади.