(untitled) (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Maqolada Xorazm diyorida yetishib chiqqan shoir va yozuvchi, bir qator lirik doston va she’rlar muallifi, o’zbek va turkman xalqlarining milliy namoyondasi hisoblangan Nurmuhammad Andalibning hayoti va asarlari haqida batafsil ma’lumot beriladi.