(untitled) (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Мазкур мақолада Сирожиддин Саййиднинг “Юз оҳ, Заҳириддин Муҳаммад Бобур” достонидаги айрим шеърлар таҳлилга тортилади ва шу асосда Бобур шахсияти, ижоди ўзига хос шаклларда талқин қилинади.