(untitled) (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Mazkur maqolada Go‘ro‘g‘li” turkumiga kiruvchi “Avazxon” dostonining qoraqalpoq varianti syujetidagi konfliktlar tadqiqot obyekti sifatida tanlab olingan. Tahlil va talqin amalga oshirilib, fikr-mulohazalar umumlashtirilgan.