(untitled) (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Ushbu maqolada Irland yozuvchi Jems Joysning ijodi va uslubi tahlil qilingan. Bunda yozuvchining “Uliss sarguzashtlari” romanning badiiy xususiyatlari maxsus o‘rganilgan. Romanning syujeti , uslubidagi va xronotopdagi o‘ziga xos xususiyatlar yoritilgan.