(untitled) (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
И.Юсупов поэзиясы қарақалпақ тилиниң сеслик образлылығына, стиллик байлықларына, астарлы ҳәм өткир мәнилерине ийе. Бунда сүўретлеў қураллары менен усыллары пикирдиң образлылығын, мазмунның эмоционаллығын тәмийинлеўши хызмет атқарады.