(untitled) (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Adabiyotshunoslikdagi psixologizm muammosiga bag‘ishlangan ishlarni bir-biriga chog‘ishtirish: nazariy yondashuvlarda yakdillik yo‘qligini; asarlardagi individual-mualliflik psixologizmi masalalari yuzasidan ishlarning serobligini; XIX adabiy psixologizmining eng ko‘p ishlanganligini, XX asr lirik psixologizmi va uning jahon adabiyotidagi dinamikasiga bag‘ishlangan qiyosiy-tarixiy ishlarning mavjud emasligini ko‘rsatdi.