(untitled) (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Қазақстан Республикасында білім беруді дамытудың мемлекеттік бағдарламасының мақсаты да Қазақстандық білім мен ғылымның жаһандық бәсекеге қабілеттілігін арттыру және жалпыадамзаттық құндылықтар негізінде тұлғаны тәрбиелеу және оқыту болып отыр