(untitled) (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Maqolada iste’dodli adib Ne’mat Arslon asarlarida qahramon ruhiyati qay tarzda yoritilishi, yozuvchi asarlarida badiiy psixologizmni hosil qiluvchi usul va vositalarning ishtiroki xususida so‘z yuritiladi. Adibning “Matematik hikoya”, “Shama” kabi uslub va tasvir jihatdan o‘ziga xos asarlari tahlilga tortiladi.