(untitled) (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Maqolada yozuvchi K.Raxmonov asarlarida qahramon obrazini tasvirlashda dialog va monologlarning ahamiyati haqida so‘z yuritiladi. Bunda maqola muallifi bir qancha nasriy va dramatik asarlardan obyekt sifatida foydalangan. Shu bilan birga adabiy janrlar sintezi masalasi haqida ham so‘z yuritiladi.