(untitled) (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Maqolada adabiyotshunoslikda dialog tarixi va uning nazariy talqinlari tadqiq etiladi. Jahon va o‘zbek adabiyotshunosligi misolida dialog va uning badiiy funksiyasi, she’riy nutqdagi ahamiyati masalalari xususidagi nazariy qarashlar umumlashtiriladi. Badiiy dialog vazifasi va mohiyati xususida ilmiy xulosalar beriladi.