(untitled) (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Bu çalışmada Türkiye’de Ali Şîr Nevâî ve eserleri hakkında yapılan çalışmalar verilecektir. Yapılan çalışmalar kitap, makale ve lisansüstü tezlerden oluşmaktadır. Ali Şîr Nevâî ve eserleriyle ilgili kaleme alınan, kitap, makale ve lisansüstü tezler yazıldığı yıllara göre sıranacaktır.