(untitled) (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
ushbu maqolada badiiy asarning lingvistik tahlili aks etadi. “Tushda kechgan umrlar” asaridagi graduonimlar va o‘zlashma so‘zlarning qisqacha ta’rifi asardan olingan misollar orqali yoritib beriladi.