(untitled) (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Ushbu maqolada paremiologik birliklar va ularning o‘rganilishiga doir ma’lumotlar keltirilgan. Maqollar va matallarning munosabati masalasida tilshunoslarning ilmiy-nazariy qarashlari, farqlovchi va o‘xshash tomonlari, maqol-matal tipidagi paremalar tahlilga tortilgan.