(untitled) (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Ko‘p komponentli qo‘shma gaplarning tarkibiy – semantik, kommunikatsiyaviy va matnli ijodiy salohiyati grammatik va aktual bo‘linishlarning o‘zaro ta’sirida paydo bo‘ladi. Ularning yangi shakllarini yaratish ularning ko‘p darajali salohiyatini so‘zlashuvning pragmatik maqsadlari yo‘li bilan amalga oshirish natijasidir.