(untitled) (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Mazkur maqola o‘zbek va ingliz xalq maqollarining lingvokulturologik jihatlarini tahlil qilishda shu xalqlarning o‘ziga xos madaniyati, mentalitetini ko‘rsatishga qaratilgan.