(untitled) (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Мақалада қарақалпақ тилинде әмелдеги текстлерде шахстың психикалық жағдайын аңлататуғын бирликлер, халықтың мәдений-миллий өзин аңлаў трансляциясы, мәдений-миллий эталонлар, стереотиплер, мифологемалар, инсан руўхый өмириниң орайына, сезимлер, жағдайлар, пикирлер, шыдамлылық, диний исеним ҳаққында илимий көзқараслар талқыға алынды.