(untitled) (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
mazkur maqolada o‘zbek va turkman tillaridagi olmosh so‘z turkumi qiyosiy o‘rganildi. Olmosh so‘z turkumining o‘ziga xos va farqli tomonlari tahlil qilindi.