(untitled) (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Maqolada Qoraqalpog‘iston Respublikasidagi mavjud nekrotoponimlar tarkibida salmoqli o‘rin egallagan “bobo” indikatorli nekrotoponimlarning ba’zi semantik xususiyatlari tahlilga tortilgan bo‘lib, ular tarkibidagi qismlarining ma’nolari o‘rganilgan.