(untitled) (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Ushbu maqolada o‘zbek va qoraqalpoq tilidagi xalq maqollarida qarama-qarshi ma’noli so‘zlardan unumli foydalanganligi hamda antonimik xususiyatga ega bo‘lgan maqollarining tahlili ifodalanib beriladi.