(untitled) (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Мақалада ҳәзирги қарақалпақ тилиндеги аффикс морфемалардың сөз қурылысындағы орнына қарап суффикс, постфикс, префикс, флексия сыяқлы түрлеринен басқа интерфикс, инфикс, унификслер де ушырасатуғынлығы сөз етиледи. Олардын ҳәр бири өз алдына изертлеўлерди талап ететуғынлығы айтылып, интерфикс, инфикс, унификслерге мысаллар менен теориялық анықламалар берилген.