(untitled) (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Мақола қорақалпоқ тилшунослигига катта қисса қушаётган олима аёлларга бағишланган. Уларнинг лексикология ва грамматика буйича ишлари Ўзбекистондан ташқарига ҳам маълум, улар яратган дарслик ва ўқув қўлланмалари олий таълимда фойдаланилмоқда.