(untitled) (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Mazkur maqolada tilshunos olimlar tomonidan til madaniyati va nutq madaniyati tusunchalariga berilgan ta‘riflar o‘rganilgan. Unda nutq madaniyati g‘oyat murakkab lingvistik hamda millat ma’naviyatiga aloqador tushuncha ekanligi va bu masalaga doir har qanday mulohazalar chuqur ilmiy asoslangan bo‘lishi kerakligi xususida fikr yuritilgan.