(untitled) (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Мақолада Қорақалпоғистон Республикасидаги лисоний вазият таҳлил қилинади. Маҳаллий аҳоли нутқида давлат тиллари ва нодавлат тилларининг ижтимоий хизматлари, иккитиллилик ва кўптиллилик ҳодисалари тадқиқ қилинган.