(untitled) (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Ushbu maqolada feleton va pamflet kabi yetakchi janrlar va gonzo uslubining o‘xshash tomonlari, uslubi va tili, o‘ziga xos xarakteri, matn kompozitsiyasi, muallif mahorati va pozitsiyasi tadqiq qilindi.