(untitled) (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Ushbu maqola audiokitoblar va elektron kitoblar bozori dinamik va ko’p qirrali bo’lib, tez o’sish, texnologik innovatsiyalar hamda iste’molchilarning xohish-istaklarining o’zgarishi bilan ajralib turishi ma’lum ma’noda innovatsiyalar kiritish va iste’molchilarning o’zgaruvchan ehtiyojlariga javob berishga tayyor manfaatdor tomonlar uchun imkoniyatlarni yaratish haqida so’z boradi.