(untitled) (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Jadidlar davridagi matn sifati va samaradorligiga bagʻishlangan maqolalar va alohida yaratilgan risolalar adabiy tahrir tarixi, nazariyasi va amaliyoti uchun qimmatli manba boʻla oladi. Ana shu nuqtai nazardan ularda bildirilgan fikrlarni oʻrganish, namunalarni tahlil qilish muhimdir. Maqolada jadidlar namoyandalarining tahrir, til, soʻz qoʻllash, muharrir va musahhih vazifalariga oid qarashlari oʻrganilgan