(untitled) (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Ushbu maqolada jadid matbuoti 1917-18 yillarda jamoatchilik eʼtiboriga olib chiqqan ijtimoiy, siyosiy, iqtisodiy mavzular koʻlami “Turk eli” va “Turk soʻzi” gazetalari materiallari asosida tahlil qilinadi. Gazetalarning publitsistik ruhi, tili va uslubini oʻrganish davr matbuotining umumiy qiyofasini jonlantirishga xizmat qiladi