(untitled) (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Ushbu maqolada jurnalist, publitsist S.Umirovning Behbudiy ilmiy merosini jiddiy o‘rgangan yirik adabiyotshunos olim, O‘zbekistonda xizmat ko‘rsatgan fan arbobi, Behbudiyning hayoti, ijodi va faoliyatini chuqur o‘rgangan va uning asarlarini ilmiy aylanmaga kiritishda jonbozlik ko‘rsatgan S.Qosimov haqidagi fikr-mulohazalari o‘rin olgan. Sрuningdek, Behbudiyning asarlarini o‘rganish nima uchun bugungi kunda ham dolzarb ekanligi haqidagi mulohazalarini bildirgan.