(untitled) (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Барча даврларда ахборот етказувчи манбалар оммани бир йўналиш, соҳа ҳақидаги тасаввурини шакллантиришга хизмат қилган, турли саволларига жавоб берган ва осон тушунишига хизмат қилган. Хусусан, иқ тисод масаласи, доим қизиқишлар марказида бўлган. Боиси у аҳолининг турмуш тарзи, давлатга тўловчи солиқлари, топадиган даромади, сарфлайдиган маблағи, умуман, кундалик эҳтиёжи билан бевосита боғлиқ бўлган масаларни қамраб олади.