(untitled) (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Turkiston jadidlarining otasi Mahmudxo‘ja Behbudiy haqida 1919–1926-yillari zamondoshlari tomonilan bir qancha xotiralar matbuot sahifalarida chop etildi. Mana shu maqolalar tufayli biz uning shaxsi, faoliyati haqida ancha keng ma’lumotlarga ega bo‘lamiz. Jumladan, Behbudiy ajdodlari haqida Hoji Muin va Sadriddin Ayniy maqolalarida bayon etilgan.