(untitled) (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Mazkur ilmiy maqolada jadid matbuotining yirik namoyandalaridan biri, muharrir va publitsist Said Rizo Alizodaning ijtimoiy-siyosiy maqolalari tahlil etilgan.Publitsistning Turkistonni chor Rossiyasi va bolsheviklar hukumati tomonidan mustamlaka qilinishi, vatanparvarlikning millat o‘zligini saqlab qolishdagi muhim ahamiyatiga doir ilg‘or g‘oyalari o‘rganilgan.