(untitled) (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Ushbu maqolada jadid yo‘lboshchisi M.Behbudiyning publitsistik faoliyati haqida fikr yuritilib, yoshlarga murojaat qilib yozilgan ikkita maqolasi tahlilga tortilgan, ularning bugungi kundagi ahamiyati ko‘rsatib berilgan.