(untitled) (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Mazkur maqolada ulug’ shoir Alisher Navoiyning “Mahbub ul-qulub” asari misolida ishq mavzusi tahlil qilingan. Xususan, oshiq obrazi talqini orqali buyuk adibning o‘ziga xos ma’naviy olami ochib berilgan.