(untitled) (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Maqolada Sirojiddin Sayyidning mumtoz adabiyotga, xususan, Navoiy ijodiga munosabati hamda shoir she’riyatiga Alisher Navoiy ijodining badiiy ta’siri aks etgan. Sirojiddin Sayyid Vatanning poetik obrazini yaratishda Alisher Navoiy ijodidan oziqlangani tahlilga tortilgan.