(untitled) (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Ushbu maqolada muallif Anvar Obidjonning bolalar adabiyotida deyarli o‘rganilmagan dramatik dostoni xususida o‘z mulohazalarini bayon qilgan. Shuningdek, shoirning turkum she’rlar, nasriy asarlar yaratishda Navoiy merosidan ijodiy foydalanish mahoratiga e’tibor qaratiladi.