(untitled) (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Ushbu maqolada buyuk mutafakkir shoir Alisher Navoiy ijodining taʼlim- tarbiya rivoji uchun muhim ahamiyatga egaligi xususida fikr yuritilgan. Xalqimiz urf-odatlari, an’analarining badiiy matn ifodasidagi o’ziga xosligi haqida tahlil bayon qilingan. Milliy tarbiya masalasida Navoiy asarlarining muhim jihatlari ochib berilgan.