(untitled) (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Maqolada “Layli va Majnun” dostonining arab xalqlarida tarqalgan qadimiy syujetiga oid ma’lumotlar va qo‘lyozma nusxalari, Navoiy, Umar Boqiy, Fozil Yo‘ldosh o‘g‘li variantlari va Xorazm qo‘lyozma nusxasining til xususiyatlari haqida fikr yuritiladi.