(untitled) (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Mazkur maqola hazrati Alisher Navoiyning orifona mazmundagi gʻazali tahliliga qaratilgan boʻlib, unda ifodalangan ma’nolar tasavvuf va tasavvurga asoslangan holda ochib berishga harakat qilingan.‌so‘zlarning izohi hamda manbasi keltirib o‘tilgan.