(untitled) (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Maqolada Alisher Navoiyning “Badoye ul-bidoya” hamda “Xazoyin ul-maoniy” devonlaridagi debochalarida faxriyaning qo‘llanilish darajasi, shuningdek, o‘ziga xos xususiyatlari, faxriyalarda shoir shaxsiyati va ijodiga aloqador ma’lumotlarning ifodalanishi haqida bahs yuritilgan.