(untitled) (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Maqolada mumtoz adabiyotda, dostonlarda keng ishlangan Hotami Toy syujeti va uning Alisher Navoiy, Nizomiy Ganjaviy, Xoja, Sayfi Saroyi, Haydar Xorazmiy, Sayyid Qosimiy asarlaridagi talqini haqida so‘z yuritilgan.