(untitled) (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Ushbu maqolada Ulugʻbek Hamdamning “Sabo va Samandar” romanidagi badiiy xronotopning oʻziga xos xususiyati haqida soʻz yuritiladi. Ayniqsa, fasl xronotopi syujet va kompozitsion yaxlitlikni taʼminlash asosi ekanligi tadqiq qilinadi.