(untitled) (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Ushbu maqolada Choʻlponning publisistik mahorati yoritilgan. Choʻlponmaqolalaridagi jamiyat va oʻzbek ayoli taqdiri masalasiga alohida eʼtibor qaratilgan. Ayollarning ham ilm oʻrganishga, jamiyatda teng huquqli boʻlishga ega ekanligi taʼkidlangan.