(untitled) (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Ushbu maqola umumtaʼlim maktablari oʻquvchilarini mustaqil fikrlashga oʻrgatish haqida boʻlib, unda xalq ogʻzaki ijodi namunalaridan xalq ertaklarini oʻqitish orqali maktab oʻquvchilarida mustaqil fikrlash koʻnikmasini shakllantirish va rivojlantirish masalalari haqida soʻz yuritilgan. Xalq ertaklarining bola tarbiyasida muhim ahamiyat kasb etishi ilmiy-pedagogik jihatdan asoslangan.