(untitled) (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Mazkur maqolada ingliz adabiyoti tarixida yirik davrni oʻzida aks ettirgan viktorian davrida shakllangan viktorian roman janri tipi tahlil etilgan. Viktorian davri bevosita qirolicha Viktoriya nomi bilan uzviy bogʻliqdir. Mazkur davrda yashagan Jorj Eliot viktorian roman xususiyatlarini keng ochib berishga harakat qildi.